miercuri , august 10 2022
Home / Diverse / Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Ce avantaje ofera scoala de soferi Brasov cu cutie automata?

Solutia perfecta pentru cei care doresc sa obtina permisul auto rapid, consta in scoala de soferi Brasov cu cutie automata. Probabil la fel ca multe alte persoane, va intrebati la ce ne referim cand spunem scoala de soferi cu cutie automata.

Aflati in continuare la ce anume ne referim, si de ce consideram ca aceasta este solutia perfecta pentru viitorii soferi.

Asadar, de ce scoala soferi Brasov cu cutie automata?

Cand spunem scoala de soferi cu cutie automata, ne referim la orele de practica ale elevilor inscrisi la scoala. Acestia nu conduc un autoturism care are cutie manuala de viteze, ci conduc unul care are cutie automata.

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie AutomataPentru acestia este avantajos sa invete sa conduca o asemenea masina. Aceasta nu are pedala de ambreiaj, si schimba singura vitezele. Cutia automata se ocupa de acest lucru, deci nu se mai schimba manual fiecare treapta de viteza.

Din acest motiv, soferii pot fi mult mai atenti la drum. In plus, pentru ca nu trebuie sa schimbe manual vitezele, nu au de ce sa indeparteze mana de pe volan.

Un alt avantaj este ca nu mai moare motorul la pornirea din rampa. Aceasta este o problema cu care se confrunta in general elevii la scoala de soferi sau soferii fara experienta. Deci, iata un alt argument pentru a alege scoala de soferi Braosv cu cutie automata.

Din acest motiv, elevii sunt mai siguri pe ei si la examen. Nu mai au stresul ca le moare motorul, si se pot concentra mult mai bine.

Exista si posibile dezavantaje?

Referitor la cei care fac scoala de soferi Brasov cu cutie automata, dupa promovarea examenului, vor obtine un permis auto. Acesta insa le ofera posibilitatea de a conduce doar masini care au cutie de viteze automata.

Cu toate acestea, au posibilitatea de a face un curs pe o masina care are cutie manuala. Cursul dureaza de regula doar 6 ore. Ulterior se va sustine doar un examen practic, pentru ca soferii sa poata conduce si masini cu cutie manuala.

Cei care au facut insa scoala de soferi cu cutie automata Brasov, cu siguranta nu vor mai trece la cutia manuala. Este prea mare confortul pentru a renunta la cutia automata.

About ochelari.brasov

Check Also

Plic AWB

Plic AWB

De ce trebuie ales un plic AWB din plastic? Pentru a livra orice produs sau …

Close