duminică , martie 26 2023
Breaking News
Home / Lifestyle / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Cum ramane pielea dupa epilare definitiva Brasov?

Procedura de epilare definitiva Brasov reprezinta prima optiune pentru persoanele de sex feminin, care doresc sa elimine firele de par crescute pe suprafata corpului, in diverse zone.
Chiar si barbatii trec mai nou pe la salon pentru a beneficia de un astfel de tratament corporal, iar in continuare puteti afla mai multe detalii despre acest subiect.

Procedura de epilare definitiva: pentru cine este recomandata

Dupa cum spuneam anterior, femeile trec pe la salon pentru a beneficia de acest tratament corporal, insa si barbatii mai nou aleg sa se epileze definitiv in anumite zone ale corpului.

Epilare Definitiva BrasovEste firesc sa opteze pentru acest tratament corporal in conditiile in care este recomandat atat pentru persoanele care au pielea sensibila, cat si pentru cele care nu au pielea sensibila. Chiar si pentru femeile si barbatii care au pielea bronzata, epilarea definitiva cu laser poate fi solutia ideala pentru a elimina firele de par.

Indiferent de nuanta tenului care poate fi mai inchisa sau mai deschisa, la fel ca si nuanta pielii, procedura de Epilare Definitiva Brasov poate fi aplicata. Deci, cine doreste sa elimine firele de par din zone cum ar fi zona inghinala, zona axilara, maini, picioare, piept, spate sau de pe fata poate trece pe la salon.

Cum ramane pielea dupa tratament?

Daca va surade ideea de a opta pentru epilare definitiva Brasov, trebuie sa stiti ca la finalul tratamentului pielea dvs. va fi fina si catifelata. Va veti bucura de o astfel de piele timp de pana la 15 ani, in conditiile in care in fiecare an veti trece pe la salon pentru cel putin o sedinta de intretinere a tratamentului.

Tot in ceea ce priveste modul in care ramane pielea dupa finalizarea tratamentului, mentionam faptul ca aceasta nu va mai fi iritata in zona tratata. Acest lucru se intampla adesea in momentul in care optati pentru utilizarea aparatului de ras sau pentru epilare cu ceara.

Nu veti mai avea insa parte de astfel de probleme, si nici nu veti mai sti ce este senzatia de mancarime in zona tratata, pentru ca epilarea cu laser nu permite acest lucru.

About ochelari.brasov

Check Also

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov Tineti cont de un Nutritionist Brasov. Un astfel de expert va va ajuta …

Close