marți , iunie 28 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Ferestre Lemn Bucuresti

Ferestre Lemn Bucuresti

Top 3 avantaje pentru usi si ferestre lemn Bucuresti

Proprietarii de case care inca nu au optat pentru usi si ferestre lemn Bucuresti, ar trebui sa faca acest lucru cat mai curand. Exista o multime de avantaje pe care tamplaria din lemn le are in fata alternativelor de pe piata, iar acest articol va prezinta un top 3 astfel de avantaje.

Ferestre lemn Bucuresti: Avantaje majore

Desi tamplaria din lemn are foarte multe avantaje, am ales sa vi le prezentam pe primele trei, care consideram ca sunt cele mai importante dintre toate. Iata care sunt acestea:

Ferestre Lemn Bucuresti1. Durata de viata

Lemnul necesita mai putina intretinere si tinde sa aiba o viata lunga, mai ales daca se foloseste pentru fabricarea tamplariei, lemn de esenta tare care se stie ca este de cea mai buna calitate. Cu o ingrijire adecvata, lemnul va dura toata viata. In plus, lemnul nu este predispus la rugina, un factor care apare in locatiile cu niveluri ridicate de umiditate. Lemnul nu se ciobeste usor, nu se crapa usor si nici nu se indoaie in comparatie cu ramele din aluminiu de exemplu.

2. Posibilitatea de personalizare

Ferestrele si usile din lemn pot fi facute la comanda pentru a se potrivi cu orice dimensiune, la fel ca si celelalte usi sau Ferestre Lemn Bucuresti cu alt tip de tamplarie. Avantajul este insa ca ramele ferestrelor din lemn la fel ca si usile, pot fi vopsite in culoarea preferata, de cate ori doriti sa va renovati locuinta. In acest fel, usile si ferestrele se vor potrivi mereu cu toate celelalte elemente decorative ale locuintei.

Usile si ferestrele termopan insa, nu pot fi vopsite ci mai degraba raman fie albe fie maro, in functie de cum le comandati. Acesta si este motivul datorita caruia se potrivesc doar in locuintele moderne, nu si in cele clasice.

3. Izolatie

Mai multe materiale sunt predispuse la modificari in dimensiune si volum din cauza schimbarilor de temperatura. Lemnul este un prost conductor de caldura si unul dintre cei mai buni izolatori disponibili astazi pe piata. Pe termen lung, castigurile de eficienta pe care le obtineti din lemn va pot ajuta sa economisiti bani in conditiile in care tamplaria din lemn va poate mentine casa calda in timpul iernilor si racoroasa in timpul verii.

Concluzie privind acest tip de tamparie

In concluzie, indiferent daca renovati locuinta sau v-ati construit o casa, merita sa alegeti usi si ferestre lemn Bucuresti. Avantajele mentionate mai sus, dar si pretul redus al acestora reprezinta motivele pentru care tamplaria din lemn este solutia cea mai buna.

About ochelari.brasov

Check Also

Montaj Interfoane Brasov

Montaj Interfoane Brasov

Cine se ocupa de montaj interfoane Brasov? Serviciile de montaj interfoane Brasov au fost, sunt …

Close