duminică , martie 26 2023
Breaking News
Home / Sanatate / Cardiologie Brasov

Cardiologie Brasov

Pregatirea pentru o consultatie la clinica de cardiologie Brasov

Ti-a fost recomandat de catre medicul de familie sa treci pragul unui cabinet de cardiologie Brasov? In aceste conditii, cel mai probabil medicul tau de familie are anumite nelamuriri referitoare la inima ta.

Din acest motiv doreste ca un medic cardiolog sa te examineze. Efectuarea unui EKG sau a unei ecografii (ecocardiografie) poate arata daca inima ta este in regula. Se poate vedea daca bataile inimii sunt constante sau daca inima bate prea repede sau neregulat.

Cand medicul iti spune ca trebuie sa mergi la un cardiolog, probabil vei dori sa stii cum trebuie sa te pregatesti. Vei afla in continuare.

Cum sa te pregatesti cand mergi intr-un cabinet de cardiologie Brasov

Cardiologie BrasovExista mai multe lucruri de care ai nevoie atunci cand treci pragul unui cabinet de cardiologie. In primul rand, este necesar sa-i duci cardiologului toate dosarele medicale. Aici amintim analizele de sange (este foarte important colesterolul), dar si testele imagistice corespunzatoare.

Daca te confrunti cu anumite afectiuni, trebuie sa-i spui acest lucru cardiologului. Spune-i si cat de grave sunt afectiunile respective. Trebuie sa-i aduci la cunostinta si daca ai suferit un infarct miocardic sau un AVC (accident vascular cerebral). Asigura-te ca-i duci medicului cardiolog o copie a fiselor tale medicale.

Nu trebuie sa uiti sa-i prezinti medicului de la cabinetul de cardiologie Brasov valorile glicemiei si nivelul colesterolului. Daca urmezi un tratament, medicul va trebui sa stie si acest lucru si ce medicamente ai de luat.

Daca nu stii care sunt toate medicamentele, cere-i medicului de familie o lista a tuturor medicamentelor pe care ti le-a prescris. Chiar si daca iei suplimente pe baza de plante, sa nu uiti sa-i spui cardiologului.

Ce se intampla la cabinet?

Mai intai de toate, cand ajungi la cabinetul de cardiologie Brasov, medicul cardiolog iti va pune multe intrebari. Va dori sa afle cat mai multe informatii despre starea ta de sanatate.

Apoi, te va putea supune unei ecografii (ecocardiografie) sau unui EKG. Acestea sunt examinari ale inimii care se efectueaza in fiecare cabinet de cardiologie.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca atat EKG-ul cat si ecografia sunt sigure pentru starea de sanatate. Nu te vor afecta in nici un fel.

About ochelari.brasov

Check Also

Microscopie Speculara

Microscopie Speculara

La ce ajuta o microscopie speculara? In viata de zi cu zi exista persoane care …

Close