vineri , septembrie 22 2023
Home / Casa si Gradina / Remorca Cu Macara

Remorca Cu Macara

Unde poate fi utilizata o remorca cu macara?

Exista situatii in care o remorca cu macara este extrem de importanta. Practic, in lipsa acesteia anumite activitati nu ar mai putea fi desfasurate, sau s-ar desfasura mult mai greu.

Cand si de ce este utilizata o remorca cu macara?

Cred ca toata lumea stie ca rolul unei remorci este acela de a transporta diverse tipuri de marfa. Exista remorci auto dar si remorci agricole care se folosesc in acest sens. In functie de ceea ce are de transportat, fiecare alege tipul de remorca pe care il considera potrivit.

Remorca Cu MacaraTrebuie mentionat faptul ca exista tipuri de marfa care nu pot fi incarcate si transportate decat cu o remorca cu macara. Macaraua reprezinta cea mai buna solutie pentru ridicarea marfurilor de la sol atunci cand ele nu pot fi ridicate de stivuitor. Pentru a fi ridicate de stivuitor, marfurile trebuiesc asezate pe paleti.

Exista marfuri care nu se pot aseza pe paleti. Acestea au atasate unele inele pentru a putea fi prinse si ridicate de o macara. Aceste marfuri vor fi transportate in remorca, iar macaraua va fi folosita si pentru a da marfa jos din remorca.

Oalele de beton de exemplu, care se folosesc la fantani pot fi incarcate si descarcate cu o macara. Stalpii din beton de asemenea nu pot fi incarcati in remorca decat cu o macara.

O remorca prevazuta cu macara poate fi folosita chiar si pentru a transporta containerele maritime. Acestea nu pot fi urcate sau coborate din remorca decat cu o macara.

Caracteristici de luat in considerare

Cand vine vorba despre oremorca cu macara, exista unele caracteristici foarte importante. Acestea trebuiesc cunoscute foarte bine inainte de a face achizitia. De exemplu, este foarte important sa fie cunoscuta capacitatea de incarcare. Aici mentionam ca fiecare trebuie sa isi cunoasca foarte bine nevoile si sa aleaga remorca dotata cu macara in functie de acest aspect.

Apoi, conteaza la fel de mult si greutatea pe care macaraua o poate ridica. Nu toate macaralele pot ridica o greutate la fel de mare. Unele pot ridica mai mult, altele mai putin. Si nu in ultimul rand, conteaza foarte mult si inaltimea la care o macara poate sa ridice marfa.

About ochelari.brasov

Check Also

Solutie Pentru Dezinfectarea Instrumentelor

Solutie Pentru Dezinfectarea Instrumentelor

De ce este necesara o solutie pentru dezinfectarea instrumentelor? O solutie pentru dezinfectarea instrumentelor este …

Close