sâmbătă , august 24 2019
Breaking News
Home / Sanatate / Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Indiferent de situatia in care v aflati, un Test Oftalmologic periodic va poate aduce numeroase beneficii. Majoritatea acestor teste nu sunt complicate si pot fi realizate chiar si acasa. Dar, totusi, pentru un diagnostic cat mai reusit, este bine sa apelati la un cabinet oftalmologic pentru aceste teste.

Test OftalmologicUn specialist in optica sau Optometrist Brasov stie care este importanta si functionalitatea fiecarei teste oftalmologice. Deoarece, fiecare test se axeaza pe diagnosticarea unei sau mai multor boli ale ochilor.

Un astfel de test extrem de usor este Grila Amsler. Daca nu ati auzit inca de acest test, atunci veti gasi inoformatiile utile despre aceste in urmatoarele randuri. Testul Amsler se realizeaza prin privirea unei grile cu linii orizontale si verticale drepte si neintrerupte. Aceasta grila este privita cu fiecare ochi in parte, separat. Acest test a fost conceput pentru diagnosticarea degenerescentei maculare.

Un ochi care sufera de aceasta afectiune, va observa mici anomalii in grila. In anumite zone ale grilei va observa curbe, deformari sau intreruperi.

About ochelari.brasov

Check Also

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Cosmetice Online – calitate la preturi avantajoase In urma unei analize pe internet se vor …

Close