sâmbătă , august 24 2019
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski este mediul ideal pentru formarea si dezvoltarea personalitatii celor tineri. Are ca scop: dezvoltarea spiritului de echipa, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, dezvoltarea fizica si psihica a individului. De a invata si de a evolua pe partie poate conduce la atingerea unor performante sportive. Se contureaza o pasiune a adolescentului pentru viitor. Taberele de ski sunt, de regula, tabere pentru scolari – taberele copilariei lor. Partiile inzapezite ii atrag pe cei mici si mari sa-si petreaca weekend-urile in cel mai atractiv mod cu putinta. Taberele se organizeaza pentru o saptamana. Va fi saptamana de distractie care imbina in mod armonios sportul, miscarea cu distractia la munte.

Tabara Ski

Tabara SkiIn saptamana dedicata practicarii sporturilor pe zapada tinerii vor beneficia de mai multe facilitati. Pachetele all-inclusiv se adreseaza tuturor categoriilor de participanti. Transportul se va efectua cu autocarul. Cazarea adolescentilor va fi la una din locatiile situate in apropierea partiei de schi. Cursurile de schi vor fi efectuate de instructori certificati. Masa va cuprinde preparate traditionale. Bauturile vor fi alese cu atentie. Bufetul suedez se axeaza pe alimente bogate in vitamine. Excursiile montane, petrecerea timpului in aer liber sunt alte avantaje oferite de Tabara Ski. Cei care pun accent pe sanatatea organismului gasesc aici mediul de dezvoltare ideal. Surprizele oferite de organizatori participantilor nu se opresc aici. Compensarea eforturilor celor mici si mari va fi cuantificata corespunzator. Premiile, jocurile vor anima atmosfera in cel mai placut mod.

Tabara Ski

Pentru a fii intr-o forma maxima este recomandata Tabara Ski. Tonifierea organismului este un avantaj de care au parte toti participantii taberelor organizate anual. Dezvoltarea personala atat individuala, cat si in grup se obtin prin exercitiu. Practicarea feluritelor sporturi de iarna antreneaza atat fizicul cat si psihicul adolescentului. Este vorba despre apartenenta tanarului la un colectiv cu aceleasi valori, motivatii. Adolescentul isi dezvoltata anumite capabilitati. Atentia sporita, mentinerea echilibrului, grija fata de ceilalti sunt doar cateva trasaturi definitorii ale acestui sport. Urcarea, dar si coborarea partiei de schi necesita multa atentie. Se pune accentul pe petrecerea unui timp de calitate in natura, in colectivitate. Se organizeaza si seri festive. Se fotografiaza momentele amuzante.

About ochelari.brasov

Check Also

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov Puteti avea in vedere beneficiile oferite de Kinetoterapie Brasov. Un astfel de program …

Close