sâmbătă , august 24 2019
Breaking News
Home / Sanatate / Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Atunci cand ne gandim la alegerea unei Rame De Ochelari in functie de forma fetei, lucrurile se complica. Exista cateva regului de baza pe care nu le stie oricine. Iar aceste reguli au fost create ca oricine sa isi poata alege rama ideal pentru forma fetei. Fata dvs ce forma are?

Rame De OchelariTrebuie sa va analizati foarte bine forma fetei inainte de a alege orice Rame Ochelari Brasov. Este extrem de important sa stiti daca aveti o fata ovala, rotunda, patrata, triunghiulara sau in forma de inima. Cel mai usor sa gasiti o rama ideala de ochelari este pentru cei care au o fata ovala. Acestia pot opta pentru rame supradimensionate si indraznete.

In schimb daca aveti o fata in forma de inmia, trebuie sa optati pentru rame care sunt mai accentuate in partea de dedesubtul ochilor. In timp ce o fata triunghiulara va fi echilibrata de o rama mai groasa in partea de deasupra ochilor. Daca aveti o fata rotunda, atunci este bine sa optati pentru rame mai patrate si cu linii mai apasate. In timp ce o fata patrata necesita rame mai rotunde si mai subtiri.

About ochelari.brasov

Check Also

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Cosmetice Online – calitate la preturi avantajoase In urma unei analize pe internet se vor …

Close