sâmbătă , iulie 20 2024
Breaking News
Home / Industrie / Iluminat Public si Festiv

Iluminat Public si Festiv

Ce trebuie sa stiu cand aleg iluminat public si festiv LED sau traditional?

In momentul in care vine vorba despre iluminat public si festiv, majoritatea persoanelor se gandesc la becurile LED. In ciuda faptului ca sunt mai noi in comparatie cu alternativele (becuri cu incandescenta sau becuri halogene), becurile noi se bucura de mai multa popularitate. Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care vine vorba despre avantajele pe care acestea le ofera.

Veti descoperi in randurile de mai jos care sunt unele dintre detaliile de luat in considerare in momentul in care trebuie sa alegeti becurile pentru iluminatul festiv.

Factori de analizat pentru alegerea becurilor led pentru iluminat public si festiv

Asadar, exista cativa factori foarte importanti pe care trebuie sa-i luati in considerare in momentul in care vine vorba despre alegerea becurilor LED pentru iluminat public si festiv. Veti descoperi in continuare care sunt acestia:

1. Cerinte de iluminat

LED-urile au multe avantaje fata de luminile traditionale, dar este important sa alegeti tipul potrivit de lumina LED pentru aplicatia in cauza.
Diferite tipuri de LED-uri pot produce cantitati diferite de lumina, ceea ce face importanta potrivirea cerintelor de iluminare cu tipul de LED utilizat.

Iluminat Public si FestivCand vine vorba despre cerintele de iluminat, cel mai indicat este sa cereti sfatul electricianului care se va ocupa de montajul becurilor LED. Astfel, acesta va poate recomanda cele mai potrivite becuri.

2. Costurile becurilor

Un alt factor de luat in considerare atunci cand alegeti intre luminile stradale normale si LED este costul. Luminile stradale cu LED sunt mai scumpe in comparatie cu luminile traditionale, asa ca, daca aveti un buget mai mic, luminile traditionale pot fi calea de urmat.

Cu toate acestea, daca doriti sa economisiti bani pe termen lung, luminile stradale cu LED-uri pot fi o optiune mai buna, deoarece dureaza mai mult si folosesc mai putina energie.

3. Iesire luminoasa

Luminile stradale cu LED produc de obicei mai multa lumina decat luminile traditionale, asa ca daca aveti nevoie de multa lumina pentru casa sau afacerea dvs., luminile stradale cu LED-uri pot fi calea de urmat.

Cu toate acestea, daca nu aveti nevoie de multa lumina, luminile traditionale pot fi o optiune mai buna, deoarece nu vor folosi atat de multa energie.

4. Intretinere Intretinere

Corpurile de Iluminat Public si Festiv cu LED necesita de obicei, mai putina intretinere decat luminile traditionale, asa ca daca nu doriti sa cheltuiti mult timp si bani pentru intretinere, luminile stradale cu LED-uri pot fi solutia. Cu toate acestea, daca sunteti de acord sa cheltuiti mai mult timp si bani pentru intretinere, luminile traditionale pot fi o optiune mai buna, deoarece de obicei dureaza mai mult.

5. Instalare

Daca va simtiti confortabil cu instalarea pe cont propriu, atunci oricare dintre tipurile de lumina poate fi o optiune buna pentru dvs. Cu toate acestea, daca doriti ca altcineva sa instaleze luminile stradale pentru dvs., atunci s-ar putea sa doriti sa alegeti luminile stradale cu LED.
Este recomandata aceasta alegere deoarece, de obicei necesita mai putine lucrari de instalare decat luminile traditionale.

Alegerea intre Iluminat Public si Festiv normal si LED nu este cu siguranta o misiune atat de usoara precum v-ati fi asteptat. Dar, cu informatiile corecte si putina cercetare, puteti lua o decizie informata care va economisi bani, va reduce consumul de energie si va crea un mediu mai durabil.

About ochelari.brasov

Check Also

Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch Este mereu o idee foarte buna sa alegeti o Folie Stretch de calitate. …

Close