sâmbătă , august 24 2019
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

Liniile de fabricatie a combustibilului termic Brichete De Lemn Pentru Foc sunt de ultima generatie. Se folosesc cele mai bune utilaje de pe piata care asigura un flux tehnologic complet. Comprimarea acestor brichete de realizeaza la presiune foarte mare.

Aceasta operatiune se realizeaza cu ajutorul unei masini de brichetat speciale. Produsul finit este ecologic suta la suta. Nu contine deloc aditivi chimici. Acest aspect prezinta o importanta deosebita atat pentru pastrarea sanatatii individuale in conditii optime, precum si pentru mentinerea mediului inconjurator la parametri naturali optimi, pe o perioada cat mai indelungata de timp.

Brichete de lemn pentru foc

Foarte multi producatori de Brichete De Lemn Pentru Foc opteaza, in procesul de fabricatie al combustibilului, deseul lemnos netratat. Insa, indiferent de tipolgia biomasei care urmeaza a fi prelucrata, aceasta trebuie sa fie uscata. Exista utilaje tehnologice care efectueaza acest procedeu intr-un timp relativ scurt.

Brichete De Lemn Pentru FocCantitatea de rumegus uscata in timp scurt poata avea o cantitate destul de ridicata. Aceasta operatiune de uscare presupune, insa, si un nivel de umiditate. Niciodata continutul de umiditate nu va depasi valoarea de zece la suta. Un continut mediu de umiditate este de opt la suta.

In urma procesului de ardere nu exista funingine. Aceasta poate aparea doar in cazul unei utilizari incorecte a brichetelor de lemn. Arderea brichetelor de lemn nu emana fum. Cantitatea de dioxid de carbon este neutra. Este exact aceeasi cantitate de dioxid de carbon care se regaseste in scoarta copacului. Arderea acestor brichete nu degaja poluanti. Brichetele nu contin nici un fel de subsanta chimica, astfel nu vor exista nici substante poluante degajate in urma arderii.

Brichete de lemn pentru foc

Cenusa rezultata in urma procesului de ardere este in cantitati foarte mici. Se situeaza ca valoare intre zero virgula opt si zece la suta. Un aspect esential, diferentiator fata de alti incalzitori termici, este dat de faptul ca cenusa rezultata are utilizare proprie. Aceasta poate imbraca forma de fertilizator pentru sol. Cele mai solicitate Brichete De Lemn Pentru Foc sunt brichetele din rumegus de fag. Mai exista si brichete din lemn de stejar. Sunt preferate si brichetele din lemn de brad.

About ochelari.brasov

Check Also

Porti Metalice Brasov

Porti Metalice Brasov

Porti Metalice Brasov culisante O optiune care prezinta usurinta in utilizare o reprezinta gama de …

Close